Pikante foto’s Michael Bublé duiken op

Michael Bublé is tegenwoordig getrouwd en vader, maar vroeger was de Canadese zanger een feestbeest. RadarOnline heeft p...

Lees ook

Michael Bublé is tegenwoordig getrouwd en vader, maar vroeger was de Canadese zanger een feestbeest. RadarOnline heeft pikante foto’s uit zijn wilde periode in handen gekregen.

Op een van de kiekjes is te zien hoe een onbekende vrouw haar hand in Bublé’s broek stopt terwijl hij breed lachend een sigaret in zijn hand heeft. Op een andere foto rust de artiest zijn hoofd op haar voorgevel. De beelden zouden in 2000 zijn gemaakt tijdens een seksfeestje in Vancouver. Bublé was toen nog lang niet zo beroemd als nu.

Een ooggetuige weet nog precies hoe de avond verliep. “Het was een paar maanden eerder uitgegaan met zijn vriendin en Michael ging los omdat hij een gebroken hart had. Toen we terugkwamen bij zijn appartement, liep het uit de hand. Het was voor ons nogal schokkend, maar we moesten wel lachen. Er werd veel gefloten en gegild.”

Vorige maand kregen Bublé (38) en zijn vrouw Luisana Lopilato (26) hun eerste kindje, zoon Noah. Het is onbekend of het Argentijnse model op de hoogte is van het opwindende feestje. De zanger kon trouwens weten dat de foto’s zouden opduiken. “Niemand schaamde zich en iedereen vond het zelfs goed dat er foto’s werden gemaakt!”

De foto’s kun je hier zien >>>

 

Laatste nieuws

Zie ook