‘Gwyneth Paltrow gaat vreemd’

Er wordt gefluisterd dat Gwyneth Paltrow een duister geheim heeft. De vrouw van Chris Martin zou een affaire met iemand...

Er wordt gefluisterd dat Gwyneth Paltrow een duister geheim heeft. De vrouw van Chris Martin zou een affaire met iemand uit de literaire wereld verborgen houden, schrijft een Amerikaans roddelblad.

Bevestiging

Star Magazine nam contact op met een voormalig assistente van de actrice om te uit te vissen of het verhaal klopte. De ex-assistente zou dat onmiddellijk aan haar oude werkgever hebben doorgegeven, want een paar uur na het belletje kreeg Star Magazine al een brief met dreigende taal van de advocaat van Paltrow. Daarin werd bevestigd dat de blondine de man in kwestie kende en dat de twee al meerdere keren samen uit eten waren geweest. Het blad omschrijft deze ‘preventieve aanval’ als zeer ongewoon.

Spanningen

Star had nog niet eens contact opgenomen met Gwyneths management om haar op de hoogte te stellen van ons verhaal en om commentaar te vragen, zoals we bij elk onderzoek doen”, valt te lezen in het magazine. “Soms krijgen we na zo’n telefoontje wel eens een brief, maar vooraf gebeurt dat zelden tot nooit.”

Ook Vanity Fair zou de zaak tot op de bodem uit willen zoeken. “Chris weet van het stuk in Vanity Fair en heeft geruchten gehoord over wat daar uit zou kunnen komen, maar zijn vrouw zegt niks”, stelt een bron. “De spanningen in hun huis lopen nu erg hoog op en het zou hun huwelijk wel eens kapot kunnen maken.”

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws