Best dressed @ Grazia Red Carpet Awards

Gisteren was het dan zover. Grazia Red Carpet day. En wat was het geslaagd! Op de rode loper verschenen verschillende BN...

Gisteren was het dan zover. Grazia Red Carpet day. En wat was het geslaagd!

Op de rode loper verschenen verschillende BN’ers in prachtige creaties. Zo zagen we onder andere Danie Bles, Kim Feenstra, Liza Sips, Do en Hadewych.

Suikerspin

Victoria Koblenko was wel de meest opvallende verschijning van de avond. Geïnspireerd door een suikerspin verscheen de actrice met blauw-paars haar op het event. Niet voor niks dat ze de prijs won voor haar bijzondere haarcreaties (mogelijk gemaakt door L’Oréal Professionnel). “Ik draag mijn haar met lef en je mag best wel eens een foutje maken”, vertelde ze op het podium.

Maar meer BN’ers hadden hun best gedaan. Winnares Yolanthe verscheen in een lange stijlvolle blauwe jurk. Ze reageerde erg gelukkig met de prijs. “Ik ben trots om genomineerd te zijn in een rijtje vrouwen die allemaal erg mooi zijn.”

Georgina Verbaan droeg een prachtige lange zwarte japon met een grote zilveren band om haar taille. De brunette won de Fashion Forward Award. Ze reageerde heel verbaasd en liet weten haar styling vaak zelf te verzorgen. Dit keer had ze het laten doen en het resultaat mocht er zijn.

In een zacht roze jurk straalde Sylvana Simons de hele avond. De presentatrice maakte haar outfit af met een roze clutch en grote gouden oorbellen.

Spetterende show

De show barstte los met een spetterend optreden van niemand minder dan Eva Simons. Daarna werd de spanning voelbaar in de zaal. Samen met Valerio maakte Hilmar de winnaars bekend. Wie met welke award naar huis ging, lees je hier.

Laatste nieuws