Halfzus geopereerd om op Lilo te lijken

Ashley Horn, het bastaardkind van Michael Lohan, heeft 25.000 dollar (18.500 euro) uitgegeven aan plastische chirurgie o...

Lees ook

Ashley Horn, het bastaardkind van Michael Lohan, heeft 25.000 dollar (18.500 euro) uitgegeven aan plastische chirurgie om meer op haar beroemde halfzus Lindsay Lohan te lijken. InTouch Magazine heeft de foto’s in handen.

”Ik heb een neusoperatie ondergaan, mijn wangen en kaaklijn zijn iets gecorrigeerd en er is vet ingespoten in mijn kin en mijn wangen”, vertelt Ashley. “Mijn doel was om op Lindsay te lijken tijdens haar hoogtijdagen, toen ze 18, 19 jaar was”, geeft Horn ronduit toe. En het resultaat mag er zijn, vindt ze zelf. ”Ik ben knapper dan Lindsay! Ik heb er geen problemen mee om dat te zeggen.”

Alhoewel Horn nu meer lijkt op haar beroemde halfzus, benadrukt ze dat ze absoluut niet dezelfde persoonlijkheid heeft als Lilo. ”Ik ben Lindsay niet. Ik ben niet opgegroeid in die familie. Ik drink niet, ik gebruik geen drugs en ik feest niet. Ik vind het fijn om een verantwoordelijk persoon te zijn.”

Bekijk Ashley:

Laatste nieuws

Zie ook