De body secrets van Bridget Maasland

De herfstbreisels kunnen weer aan, maar Bridget Maasland zorgt dat ze ook in de koudere maanden bikiniproof is. Onder to...

Lees ook

De herfstbreisels kunnen weer aan, maar Bridget Maasland zorgt dat ze ook in de koudere maanden bikiniproof is. Onder toeziend oog van personal trainer Carlos Lens houdt ze haar lijf in shape. Bridget vertelt haar body secrets aan Grazia.

“Dikker hoort niet bij me”

Een geconcentreerde blik, zweetdruppeltjes op haar voorhoofd; Bridget Maasland gaat er vol voor tijdens het sportevent bij de opening van Personal Gym Zuiver by Carlos Lens. “Begin vorig jaar zat ik even in een dipje – ik kwam kilo’s aan en was vermoeid – maar nu ben ik weer hoe ik altijd ben geweest. Dikker hoort gewoon niet bij me, en dan vergroot televisie ook nog eens uit, nee dank je.”, vertelt de presentatrice aan Grazia.

“Ik ben niet ineens los gegaan”

“Ik moet in topvorm zijn om te kunnen knallen bij Shownieuws. Als ik ’s avonds om elf uur live ga, heb ik er al een hele dag opzitten. Dan moet je fit en sterk zijn.” Bridget’s doel is om haar gewicht stabiel te houden. “Ik wil het hele jaar door bikiniproof zijn. Ik ben deze zomer in vorm naar Ibiza gegaan en kwam ook in vorm weer terug. Tuurlijk drink je een wijntje extra of neem je een broodje of stuk tortilla, maar ik ben niet ineens los gegaan. Ik eet volgens de principes van het boek De Voedselzandloper. Dat is echt een levensstijl geworden, het héle jaar door.”

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook