De body secrets van Liza Sips

Liza Sips kwam en ging deze zomer 100 % bikiniproof op vakantie naar Zuid-Frankrijk en Portugal. Samen met personal trai...

Lees ook

Liza Sips kwam en ging deze zomer 100 % bikiniproof op vakantie naar Zuid-Frankrijk en Portugal. Samen met personal trainer Carlos Lens zorgt de actrice dat ze 365 dagen per jaar een killer body heeft. Tijdens de opening van Personal Gym Zuiver by Carlos Lens onthult Liza  haar body secrets aan Grazia.

“Ik hou van lekker eten”

“Ik hou van een drankje en lekker eten, maar dat compenseerde ik de volgende dag dan wel met een fruitdag op het strand. De truc is om het niet uit de hand te laten lopen. Ik kan het bij mezelf heel snel zien als ik even wat slechter eet. Vaak al binnen twee dagen. Hoe ik dat dan merk? ’s Ochtends bij het opstaan: als ik in vorm ben, ziet het er meteen goed uit, en anders moet ik de boel een soort van aanspannen voor het mooie”, vertelt Liza aan Grazia.

Altijd in shape

Liza traint sinds afgelopen april twee tot drie keer per week bij Carlos.  “Voor mijn werk is het ook handig om altijd in shape te zijn. Als ik morgen word gebeld voor een bikinishoot, weet ik dat ik dat niet af hoef te bellen omdat ik eerst eigenlijk nog 2 weken heel hard moet trainen. Dat geeft rust.”
Bij sportscholen is het altijd topdrukte op 1 januari, maar dat vind ik zwak. Waarom zou je nu al niet beginnen? Dan mag je met de feestdagen ‘legaal’ lekker eten en ga je daarna gewoon verder waar je gebleven was.”

Laatste nieuws

Zie ook