WIN: winter met Pandora charm

Winter Wonderland is het thema bij Pandora dit seizoen, en dat zie je terug in de schattigste & leukste charms voor aan...

Lees ook

Winter Wonderland is het thema bij Pandora dit seizoen, en dat zie je terug in de schattigste & leukste charms voor aan je Pandora armband. Heb je het kerstmannetje al gezien of de ree? Of wat dacht je van die stylish snowflake of de prachtige blauwe druppel van Murano-glas, deze mogen ook echt niet ontbreken aan je pols!

Winnen?

Grazia mag 5x de feestelijke charm van de sterling zilveren ree weggegeven ter waarde van 29 euro. Deze past perfect aan je Pandora armband tijdens de feestdagen. Klik hier en maak kans!

Geschenkenzoeker

Nog een leuke tip: Wil je zeker zijn dat de Kerstman voor jou het juiste cadeau meeneemt? Of vind je het elk jaar weer een hele klus om het juiste kerstcadeau te vinden voor je moeder, zus of vriendin. Check dan de Pandora geschenkenzoeker op pandora.net. Door middel van vier korte vragen over je budget, het sieraad, het metaal en de kleur, vind jij de perfect gift voor elke stijl!  Zo vind je super snel het perfecte Pandora cadeau!

Niet alleen makkelijk voor je familie en vrienden, maar ook voor jou. Des te meer tijd hou je over om de perfect party dress te shoppen!

 

Over de wijze van trekking kan niet worden gecorrespondeerd. Wijzigingen voorbehouden.

Laatste nieuws

Zie ook