Matt Damon brak sleutelbeen met mountainbiken

Matt Damon loopt al vier weken rond met een gebroken sleutelbeen, te danken aan een valpartij tijdens een sportief mount...

Matt Damon loopt al vier weken rond met een gebroken sleutelbeen, te danken aan een valpartij tijdens een sportief mountainbike tripje. Dat vertelt de acteur woensdagavond in The Tonight Show With Jay Leno.

Mitella

De 43-jarige Matt kwam met zijn voorwiel vast te zitten tussen een stel rotsen waardoor hij over zijn stuur werd gelanceerd. Damon onthulde aan Jay Leno: “Ik ben duidelijk geen goede mountainbiker. Ik raakte de stenen en mijn fiets zat plots muurvast, terwijl ik gewoon doorging.”

Matt Damon was afgelopen zondag ook aanwezig bij de Golden Globes fuif in Hollywood, maar wist zijn blessure goed verborgen te houden. De filmster besloot geen mitella te dragen omdat dit geen gezicht was bij zijn smoking. “Ik had een prachtige smoking aan en wilde deze niet ruïneren door een lelijke witte mitella te dragen”, aldus Matt.

Afterparty

Tijdens een van de afterparties besloot Damon zijn arm toch maar in een mitella te stoppen om te voorkomen dat een of andere aangeschoten celebrity hem een ‘flinke schouderklop’ zou geven.

Matt Damon op het vliegveld van LAX.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws