Lady Gaga in tranen bij zien eigen portretten

Lady Gaga kon maandag haar tranen niet bedwingen toen ze enkele portretten van zichzelf zag in het beroemde Louvre-museu...
Lady Gaga in tranen bij zien eigen portretten

Lady Gaga kon maandag haar tranen niet bedwingen toen ze enkele portretten van zichzelf zag in het beroemde Louvre-museum in Parijs. De fotoreeks van de 27-jarige zangeres maakt deel uit van de expositie Living Rooms van de Amerikaanse kunstenaar Robert Wilson.

Kunst

Een van de werken van Wilson is een 50 minuten durende video waarin Gaga enkele beroemde kunstwerken nabootst, waaronder De dood van Marat van de Franse schilder Jacques-Louis David en het Hoofd van Johannes de Doper van de Italiaanse renaissanceschilder Andrea Solario.

Volgens BANG Showbiz barstte de popster tijdens het zien van de video in huilen uit. Gaga twitterde later: “In tranen bij de portretten van Bob Wilson. Dat ben ik aan de muur!” Vervolgens postte ze op haar website LittleMonsters.com: “Was vandaag in het Louvre om de portretten te bekijken die Robert Wilson van mij maakte. Het was zo’n speciaal moment. Een dag om nooit te vergeten.”

Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f952acf52d89', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });