Celebs @ Chanel Haute Couture

Karl Lagerfeld heeft de toon in modeland weer gezet met zijn coutureshow voor Chanel. In een witte oase, wat volgens de...

Karl Lagerfeld heeft de toon in modeland weer gezet met zijn coutureshow voor Chanel. In een witte oase, wat volgens de ontwerper een futuristische nachtclub voorstelde (en nee, geen disco) , showden de 65 (!) modellen een sporty collectie met sneakers als highlight. Geen ordinary sneakers, maar gympen bezaaid met juwelen, versiersels en het uiterlijk of ze van kant waren.


Cara Delevingne kreeg de eer om de modeshow van Chanel te sluiten in, hoe kan het ook anders, een trouwjurk. Op de live tunes van Sébastien Tellier kwam de Britse beauty de trappen af in een lange witte doorschijnende bruidsjurk. Deze keer geen hoodies , sweaters en gekke bekken voor het topmodel maar een serene look met een dikke laag zilverkleurige eyeliner (toch beetje een discofeeling).

Cara werd vergezeld door Karl zijn petekindje, Hudson Kroenig. De vijfjarige Hudson droeg heel lief de sleep van de bruidsjurk, het bruidstafereel leek bijna echt.


Goed nieuws dus voor de bruiden in spé: trouwen op je sneakers is hot! Hot or not?

Laatste nieuws