Is dit de nieuwe vriendin van Gregory van der Wiel?

Helaas voor alle vrijgezelle dames onder ons: er is weer een knappe man van de markt! Het lijkt er namelijk op dat Grego...

Lees ook

Helaas voor alle vrijgezelle dames onder ons: er is weer een knappe man van de markt! Het lijkt er namelijk op dat Gregory van der Wiel het flink te pakken heeft. De voetballer heeft het prachtige Belgisch model Stephanie Bertram Rose aan de haak geslagen.

Het model woont net als Gregory in Parijs en daar is hoogstwaarschijnlijk de liefde opgebloeid. De verschillende kiekjes en hartjes op Instagram en Twitter zeggen genoeg: de twee kunnen niet van elkaar afblijven.

Na wat zoek- en speurwerk op het internet zien we dat Stephanie al heel wat jaren in het modellenvak zit. Ze staat ingeschreven bij het internationale modellenbureau IMG, is een vast model voor Hunkemöller en heeft al op verschillende covers gepronkt.

Maar ook haar vrije tijd wordt goed benut. Stephanie’s Instagrampagina staat vol tropische vakantiekiekjes en er wordt ook flink wat gefeest. En niet met de minste.. We spotten namelijk wel een heel bekend gezicht… Check de kiekjes hieronder: 

 

Beeld: Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook