Mila Kunis is het nieuwe gezicht van een whiskeymerk

Mila Kunis wordt het nieuwe gezicht van Jim Beam. Niet van een parfum of haarproduct, nee.. van een Amerikaans bourbon-w...

Mila Kunis wordt het nieuwe gezicht van Jim Beam. Niet van een parfum of haarproduct, nee.. van een Amerikaans bourbon-whiskeymerk. De 30-jarige actrice tekende woensdag een contract op het hoofdkwartier van de distilleerderij in Chicago en zal vanaf 17 maart onder meer te zien zijn in tv-reclames.

Fan van bourbon

Op de website van Jim Beam zegt de Black Swan-ster: “Als fan van bourbon ben ik bijzonder opgewonden om het nieuwste lid te zijn van de Jim Beam-familie.” Ook de vice-president Kevin George van de distilleerderij is opgetogen over de komst van Mila en volgens hem past zij ‘perfect’ bij het merk.

Hij zegt op de site: “Mila’s liefde voor bourbon, haar waardering voor de authenticiteit van ons merk, haar warme persoonlijkheid en wereldwijde uitstraling, maken haar de perfecte partner voor onze Making History-campagne. Zeg nou zelf, wie zou er niet een goed glas bourbon met Mila willen drinken?”

Kunis, die een relatie heeft met acteur Ashton Kutcher, zit momenteel middenin de opnames van de film Jupiter Ascending, waarin ze naast Channing Tatum de hoofdrol speelt.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws