Manager Justin Bieber vraagt om begrip

De manager van Justin Bieber, Scooter Braun, heeft via Twitter gevraagd of iedereen een beetje begrip voor Bieber wil op...
Manager Justin Bieber vraagt om begrip

De manager van Justin Bieber, Scooter Braun, heeft via Twitter gevraagd of iedereen een beetje begrip voor Bieber wil opbrengen. Volgens hem begrijpen mensen de situatie niet.

Oordelen

"Voor iedereen die het vraagt: @JeremyBieber en @pattiemallette houden van hun zoon. Hou op met oordelen over een situatie die je niet kent", aldus Scooter. En later: "Ik vraag iedereen om aardig te blijven en om van het beste in de mens uit te gaan. Ga niet uit van het slechte. Bedankt", aldus Braun.

Woensdagavond moest het popidool zich komen melden op een politiebureau in Toronto. Hier kreeg hij te horen dat hij wordt beschuldigd van het mishandelen van een chauffeur. Bieber kwam onder veel belangstelling van fans en pers naar het bureau. Met moeite kon hij de deur van het politiegebouw bereiken.

Vorige week werd de Canadees ook al gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed. Op 14 februari wordt hij in de rechtszaal verwacht.

Van links naar rechts: manager Scooter Braun, Justin Bieber en zijn coach Usher.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97b8a9b3966', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });