Sean ‘Diddy’ ontkent verloving

We wilden Sean 'Diddy' Combs al bijna feliciteren met zijn verloving. Helaas, nu blijkt dat het vals alarm was. Even lee...

We wilden Sean ‘Diddy’ Combs al bijna feliciteren met zijn verloving. Helaas, nu blijkt dat het vals alarm was.

Even leek het erop dat Sean ‘Diddy’ zich had verloofd met Cassie Ventura, zijn vriendin van zeven jaar. De geruchten begonnen toen de rapper een foto op Instagram postte van een enorme diamanten ring. “Baby, hoe vind je hem? Ik wil je dingen geven waar je van houdt! Ik wil je graag aan het lachen maken!” schreef hij bij het kiekje. Een paar uur later werd Cassie al gespot met de ring om haar vinger.

Vals alarm

Volgens TMZ kon het niet anders dan dat het om een verlovingsring ging. Toch begint het er steeds meer op te lijken dat het gewoon om een duur cadeautje ging. “Ze zijn niet verloofd”, vertelde Diddy’s woordvoerder aan Daily Mail. Ook zou Diddy na alle vragen zelf hebben ontkend op Instagram, maar verwijderde het bericht later weer.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat het koppel slachtoffer is van verlovingsgeruchten. In 2012 plaatste Cassie een foto van haar nieuwe manicure. Niemand die daar naar keek, want alle ogen waren gericht op de grote steen aan haar vinger. Ook toen bleek het niet waar te zijn.

De foto van de ring op Instagram

Beeld: Instagram, Getty 

 

 

 

Laatste nieuws