‘Toekomst Sylvie Meis ligt in Amerika’

De toekomst van Sylvie Meis (35) kan wel eens in Amerika liggen. Bij de première van Rocky werden haar gegevens genoteer...

Lees ook

De toekomst van Sylvie Meis (35) kan wel eens in Amerika liggen. Bij de première van Rocky werden haar gegevens genoteerd door Anna Wintour en niet veel later kreeg ze ook nog eens een telefoontje van een Amerikaanse televisiezender.
Volgens De Telegraaf nodigde Joop van den Ende Sylvie persoonlijk uit om de première van zijn musical Rocky bij te wonen.  Na een bijzondere ontmoeting met Sylvester Stallone stond Sylvie ineens oog in oog met de Britse Anna Wintour. Wintour noteerde vervolgens haar telefoonnummer. Zondagavond kreeg Sylvie ook nog eens een telefoontje van Tim Winter, CEO van America Online. “Hij was op mij attent gemaakt en wilde een afspraak. Hij nodigde me uit om tijdens de New York Fashion Week wat dingen voor zijn tv-zenders te gaan doen. Mode-items, maar hij opperde ook om mij in te zetten bij een nieuwe talentenshow”, vertelt Sylvie opgetogen.

De ex van Rafael van der Vaart kan het nauwelijks geloven. “Ik moest echt in mijn arm knijpen. Ik vermoed dat Joop van den Ende hier achter zit. Wie anders kan dit geregeld hebben? De komende weken gaan we in gesprek, ik stel me er natuurlijk veel van voor.”

Laatste nieuws

Zie ook