Olcay Gulsen in bestuur Stichting Embrace Emma

Olcay Gulsen is toegetreden tot het bestuur van Stichting Embrace Emma. De stichting ondersteunt het Emma Kinderziekenhu...

Olcay Gulsen is toegetreden tot het bestuur van Stichting Embrace Emma. De stichting ondersteunt het Emma Kinderziekenhuis AMC bij de realisatie van het vernieuwingsproject ‘de metamorfose’.

Op vrijdag 28 maart vindt in De Gashouder Amsterdam EMMAÂ’S AMAZING FUN(D) RAISING NIGHT 2014 plaats, met als thema ‘Let’s have a ball‘. Stichting Embrace Emma doneert de volledige opbrengst aan het project ‘de metamorfose’ van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Dit jaar gaat het geldbedrag naar de speciaal voor (kleine) kinderen aangepaste intensive care.
De spectaculaire avond, gepresenteerd door Martijn Krabbe, bestaat uit dance, theater, optredens van diverse artiesten, een veiling met ‘one of a kind’-experiences en een knallend slotfeest.

“Ik vind het mooi om onderdeel te kunnen zijn voor een stichting die in een korte tijd een groot verschil heeft kunnen maken in omstandigheden waar zieke kinderen en hun ouders mee werden geconfronteerd. In een moeilijke tijd is comfort een onbeschrijfelijk goed wat verzachtend kan werken.” Zegt Olcay.

Scroll naar beneden voor een filmpje!

Laatste nieuws