Beyoncé huilt bij laatste optreden wereldtour

Het zit erop voor Beyoncé. Na 132 shows heeft ze haar wereldtournee beëindigd in Lissabon. Aan het einde van de laatste...

Het zit erop voor Beyoncé. Na 132 shows heeft ze haar wereldtournee beëindigd in Lissabon. Aan het einde van de laatste Mrs. Carter Show barstte ze op het podium donderdagavond in huilen uit.

“Het was een geweldige tournee”, vertelde ze aan het publiek. Daarbij vroeg ze de techniek om een spotlight, ‘ik wil dat ze me kunnen zien. Ik weet niet of jullie het weten, maar vanavond is het 132e concert. Dit is de laatste aflevering van de Mrs. Carter Show. We zijn een jaar geleden begonnen en ik wil graag zeggen dat dit een geweldige reis was. Het afgelopen jaar hebben we zoveel beleefd: de Super Bowl, de opnames van de videoclips, al deze shows…Toen ik met de tour begon, kon mijn baby nog niet eens lopen. Ik wil dat jullie weten dat ik zo gelukkig ben”, zei de zangeres voordat ze pauzeerde om haar tranen even de vrije loop te kunnen laten. “Jullie zien allemaal mijn lelijke huilbui! Iedereen nogmaals bedankt. Bedankt dat jullie me een carrière laten hebben. En als ik val, helpen jullie me opstaan.” Na afloop van haar emotionele toespraak zong Beyoncé het nummer XO van haar laatste album, dat ze aan haar bezoekers opdroeg.

Laatste nieuws