doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610980723f4a8 img{#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610980723f4a8 img{#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610980723f4a8 img{#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610980723f4a8 img{#fig-610980723f4a8 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

De modeweek van Fashion Hoax

Ik heb sowieso een basic stijl en deze week was ook weer gevuld met super basic outfits. Ik was eerlijk gezegd een beetje inspiratieloos. Daarom deze week verschillende mode tips, een lekkere basic must-have outfit en wat te doen als je lijd aan een fashion-block.

 

Outfit: Warehouse jas - Front Row Shop top - Topshop mules. Bekijk de complete outfit hier

Ik leed echt een zware fashion-block toen ik dit aan trok, het is zo basic! Maar dit is wel typisch een outfit dat ik draag als ik niet weet wat ik aan moet trekken. Daar hebben jullie vast ook regelmatig last van. Naast een kast vol kleren en niks te dragen, weet ik soms ook even niet meer wat ik echt leuk vind. Zal wel een style-fashion-block zijn ofzo.

Als ik lijd aan een fashion-block kan ik altijd terug vallen op een outfit als deze: Zwarte top, zwart leren jasje, jeans en een paar hakken. Wat ik ook doe is bewust zoeken naar inspiratie, also known als Pinterest. Of je nu pint, kopieert en plakt of knipt en plakt (old school knippen en plakken met magazines, heerlijk!), zoek altijd plaatjes uit die echt bij jou passen met outfits die je zelf ook zou dragen. Een beetje afkijken werkt in ieder geval altijd voor mij. En is dat ook niet waar deze grote online-streetstyle-inspiratie wereld om draait anyway?

 

Een must-have outfit, ik zou dit zo dragen! Bekijk alle items hier

Het maakt niet uit hoeveel kleding je hebt, je wil altijd weer nieuwe items. Houdt het ooit op? Daar over gesproken, mijn liefde voor wijde pantalons houdt ook nog even niet op ;-)

 

Outfit: Liu-Jo jeans - H&M Men shirt - Topshop mules - Rayban zonnebril. Bekijk de complete outfit hier.

Hou je ook van manlijke kleding, maar weet je niet hoe je het kunt dragen zonder echt op een dude te lijken? Als mannenkleding liefhebber weet ik er alles van. Ik draag regelmatig mannenshirts draag en hou van mannelijke vormen. Boyfriend jeans zijn voor mij gemaakt en als ik een goed t-shirt nodig heb ga ik naar H&M voor mannen.

Ik merk sowieso dat de grens tussen mannen- en vrouwenkleding steeds meer vervaagd, we kunnen alles van elkaar dragen. Ik hou ervan, go unisex, go! Enige probleem is dat mijn vriendje en ik redelijk dezelfde smaak heb en zo ook dezelfde schoenen. Ach, ik was eerder met de Nike Air Vortex, hij eerder met de Adidas Stan Smith. Zo staan we weer quite ;-)

Anyway, als je je manlijke look een vrouwelijke touch wil geven, zorg er dan voor dat minimaal 1 onderdeel super vrouwelijk is. Zo heb ik in deze outfit een mannen shirt aan met boyfriend shaped jeans, maar echt vrouwelijke hakken en fel rode lippen. That's how we girls work the male-trend!

 

Mijn nieuwe liefde, deze Yves Saint Laurent zonnebril van SmartBuyGlasses.

Ik draag vaak een zonnebril, ook als de zon niet schijnt. Ik heb lenzen en dan is felle lucht al snel niet prettig voor mijn ogen. Op de een of andere manier vinden mensen het nodig om me aan te spreken als ik een zonnebril draag als de zon niet schijnt. Nou Groningen, wees voorbereid, want voor mijn nieuwe Yves Saint Laurent zonnebril heb ik geen zonneschijn nodig en al helemaal geen excuus! Jullie fashionista's weten waarom ;-)

Dit is echt een van de beste zonnebrillen die ik ooit heb gehad. Niet alleen vanwege het geweldige merk, want (bijna) iedereen wordt tenslotte warm van de lettercombinatie Y + S + L. De zonnebril is mat, zit heerlijk, is basic maar toch edgy door het aparte model. Yes, I'm in love!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');