Klonen van Jennifer Lawrence en Justin Bieber maken clip

De plastic fantastic klonen van Jennifer Lawrence en Justin Bieber zijn de studio ingedoken om samen een videoclip op te...

Lees ook

De plastic fantastic klonen van Jennifer Lawrence en Justin Bieber zijn de studio ingedoken om samen een videoclip op te nemen. Enne, het is een aparte verschijning…

Er zijn altijd mensen die dolgraag op hun idool willen lijken. Maar sommige gaan wel héél ver. Lees: ze gaan onder het mes en laten zich totaal verbouwen. Creepy!

Videoclip

Toby Sheldon gaf 100.000 dollar uit om op Justin Bieber te lijken. Kitty Jay trok 25.000 dollar uit haar portemonnee in een poging op de tweeling van Jennifer Lawrence te lijken. Ze besloten de handen ineen te slaan als ‘The Plastics’ en een nummer op te nemen met Venus D’Lite, die duizenden dollars spendeerde om de look-a-like van Madonna te worden.

Kortom: drie mensen die een poging deden om op een celeb te lijken (en daarin faalden) zingen en rappen over hun jaloersmakende leven in een awkward videoclip. We know… Een vreemd trio. En een beetje eng ook. Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Toby en zijn idool Justin Bieder

Before en after zijn ingrepen

Kitty wil dolgraag op Jennifer Lawrence lijken

Het bizarre trio

Beeld: YouTube

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook