Touriya Haoud vertelt over ruzie Sylvie Meis

Op werkgebied, haar PR-bureau in Los Angeles en een nieuwe vestiging in Amsterdam, gaat het heel erg goed met businessba...

Lees ook

Op werkgebied, haar PR-bureau in Los Angeles en een nieuwe vestiging in Amsterdam, gaat het heel erg goed met businessbabe Touriya Haoud. Maar privé is er de afgelopen tijd veel gebeurd. Zij en haar man Greg hebben besloten te gaan scheiden en haar ruzie met Sylvie Meis werd breed uitgemeten in de pers. In de talkshow RTL Late Night sprak Touriya woensdagavond openlijk over haar vriendschap met Sylvie.

Voormalig hartsvriendin

Aan talkshow-host Humberto Tan vertelt Touriya haar verhaal: “Sylvie en ik hebben een heel mooie relatie gehad maar de vriendschap is voorbij. Het boek is gesloten.” Ze vindt het belachelijk dat Sylvie denkt dat zij verhalen over haar zou hebben verkocht. “Ik ken haar al vijftien jaar. Als ik een verhaal over haar zou willen verkopen had ik dat al jaren geleden kunnen doen. Ik had een boek kunnen schrijven. Om voor een paar honderd euro mijn verhaal te verkopen schiet ik niks mee op. Ik verdien mijn geld op een andere manier.”

Ze heeft naar eigen zeggen geprobeerd om nog contact te zoeken met haar voormalige hartsvriendin. “Het heeft me geraakt maar wat had ik kunnen doen? Ik heb Sylvie een berichtje gestuurd. Ze heeft daar niet op gereageerd. Zij had ook kunnen bellen.” Toch laat ze de deur op een kier staan: “Als ze voor mijn deur staat doe ik open. Zo ben ik.” Bekijk het volledige fragment:

Beeld: RTL Late Night / Instagram

Laatste nieuws

Zie ook