Met dood bedreigde Mya ontkent affaire Jay Z

Mya heeft de geruchten ontkend dat ze een langdurige affaire heeft gehad met Jay Z. De zangeres zag zich genoodzaakt te...

Mya heeft de geruchten ontkend dat ze een langdurige affaire heeft gehad met Jay Z. De zangeres zag zich genoodzaakt te reageren op de roddels omdat ze met de dood werd bedreigd, vertelt haar manager aan New York Daily News.

Mya vond de geruchten over de affaire absurd en niet waard om op te reageren, maar het liep steeds meer uit de hand, aldus Mike Killmon. ”Het was eerst gewoon belachelijk, maar toen werd ze opeens bedreigd door toegewijde fans. Ze geeft echt niet om geroddel, maar ze wilde de waarheid vertellen omdat de gevolgen gevaarlijk werden.”

Via haar Instagram-account beantwoordde Mya de vraag van een fan of ze Jay Z’s minnares was. ”Nooit geweest en zal ik ooit nooit zijn”, schreef de 34-jarige zangeres. ”Ik zal nooit tweede viool spelen. Ik betaal mijn eigen rekeningen, ik heb mijn eigen label, mijn eigen managementbedrijf. Ik reken alleen op God en ik respecteer mezelf en mijn huwelijk te veel voor deze onzin.”

 

 

Laatste nieuws