‘Kim Kardashian ging vreemd na verloving’

Kim Kardashian is kort na haar verloving met Kris Humphries vreemdgegaan. Tenminste, dat beweert Andrey C. Hicks, die ze...

Lees ook

Kim Kardashian is kort na haar verloving met Kris Humphries vreemdgegaan. Tenminste, dat beweert Andrey C. Hicks, die zegt tijdens een familietripje het bed met Kim te hebben gedeeld.

Vergissing

Andrey was goed bevriend met Kris, totdat hij de gevangenis in moest vanwege fraude waarbij ook de basketballer honderdduizenden dollars verloor. Voor zijn arrestatie waren Andrey en zijn toenmalige vriendin nog aanwezig tijdens een vakantie van de familie Humphries in Monaco. Tijdens die trip zouden Andrey en Kim met elkaar zijn vreemdgegaan.

Tegen Perez Hilton vertelt Andrey dat Kim hem op een avond vroeg bij haar te blijven nadat de rest van het gezelschap al naar bed was. Ze had eerder die avond ruzie met Kris gehad en wilde daar over praten. “Voor ik het wist pakte ze mijn hand”, vertelt Andrey. “Dus ik deed wat elke man zou doen wanneer hij Kim Kardashian tegen zich aangedrukt heeft. Ik ging ervoor.”

Andrey heeft Perez als bewijs voor zijn verhaal een kopie gegeven van een e-mail die Kim hem in juni 2011 zou hebben gestuurd. Daarin schrijft de realityster, die inmiddels gescheiden is van Kris en getrouwd met Kanye West: “Ik heb veel nagedacht over wat er tussen ons is gebeurd in Monaco. We weten allebei dat het een vergissing was.”

De borsten van Kim Kardashian

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook