‘Miley al maanden aan het daten met producer’

Miley Cyrus en producer Mike Will Made-It zijn al negen maanden aan het daten. Dat laten meerdere bronnen weten aan Us W...

Lees ook

Miley Cyrus en producer Mike Will Made-It zijn al negen maanden aan het daten. Dat laten meerdere bronnen weten aan Us Weekly.

Berichtjes

Mike werkte onder meer aan Mileys succesvolle album Bangerz. De twee zijn in het afgelopen jaar al een aantal keer kortstondig samen gezien, maar nu blijkt dat ze al maandenlang intensief contact met elkaar hebben. “Iedereen die haar goed kent, weet dat ze al tijden een stel zijn”, aldus een ingewijde.

Miley (21) viel kort na de breuk met haar verloofde Liam Hemsworth in september van 2013 voor de 25-jarige producer. Sindsdien zijn ze steeds meer om elkaar gaan geven, weet een andere insider. De moeder van de zangeres kan het ook goed met Mike vinden. “Tish zegt dat hij bij de familie hoort.”

Door hun drukke schema’s kunnen Cyrus en Made-It minder tijd met elkaar doorbrengen dan ze misschien zouden willen. “Maar ze bellen constant en sturen elkaar de hele dag berichtjes.”

Miley’s bizarre Instagram filmpjes

Bron: BuzzE / Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook