‘Kim Kardashian ging niet vreemd’

Kim Kardashian ging helemaal niet vreemd toen zij en haar ex Kris Humphries verloofd waren. Dat laat de advocate van de...

Lees ook

Kim Kardashian ging helemaal niet vreemd toen zij en haar ex Kris Humphries verloofd waren. Dat laat de advocate van de realityster volgens TMZ weten nadat ene Andrey Hicks beweerde het bed te hebben gedeeld met de brunette. Lees hier het hele verhaal.

Profiteur

Advocate Marty Singer heeft Hicks een brief gestuurd waarin ze hem een ‘leugenaar’ noemt. Andrey was goed bevriend met Kris, totdat hij de gevangenis in moest vanwege fraude waarbij ook de basketballer honderdduizenden dollars verloor. De advocate van Kim maakt hem in de brief uit voor een ‘profiteur die achter de tralies verdween voor een hebzuchtige daad’.

Hicks onthulde deze week dat hij tijdens een familietripje naar Monaco het bed heeft gedeeld met Kim, zij was toen net verloofd met Kris Humphries. Als bewijs zou Andrey een mail hebben die Kim aan hem heeft gestuurd, waarin ze laat weten dat ze een grote vergissing heeft gemaakt. Advocate Singer laat weten dat deze mail nep is, omdat Kim hem nooit zoiets heeft gestuurd.

De advocate van de vrouw van Kanye West daagt Andrey aan het einde van haar brief ook nog uit. Ze stelt voor dat hij een leugendetectortest ondergaat.

Kim arriveert bij de Valentino show in Parijs.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook