George Clooney woedend op krant

George Clooney is woedend op de krant Daily Mail. Eerder deze week haalde hij fel uit naar de tabloid: volgens hem klopt...

Lees ook

George Clooney is woedend op de krant Daily Mail. Eerder deze week haalde hij fel uit naar de tabloid: volgens hem klopt er niets van dat de moeder van zijn verloofde Amal Alamuddin om religieuze redenen tegen hun huwelijk zou zijn.

“Ik reageer zelden op verhalen in de media, behalve als het om iemands veiligheid of welzijn gaat”, reageerde de acteur onlangs in USA Today op het stuk. “Ik ben er natuurlijk aan gewend dat Daily Mail verhalen verzint, dat doen ze meerdere keren per week.” Ditmaal ging de krant echter te ver omdat het iets groters betreft, vindt hij. “De onverantwoordelijkheid om in deze tijden religieuze verschillen aan te halen die niet eens bestaan, is nalatig en gevaarlijk.”

Excuses

Daily Mail bood daarop excuses aan, maar George wordt daar niet warm of koud van. Want de redacteuren van de boulevardkrant wisten dat het verhaal een leugen was toen zij het verhaal maandag publiceerden, concludeert Oscarwinnaar George.

 

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook