'Katherine Heigl is moeilijk om mee te werken'

Actrice Katherine Heigl zou de afgelopen jaren een imago als moeilijke collega hebben opgebouwd. Naar verluid doet ze va...
'Katherine Heigl is moeilijk om mee te werken'

Actrice Katherine Heigl zou de afgelopen jaren een imago als moeilijke collega hebben opgebouwd. Naar verluid doet ze vaak moeilijk over zaken als kleding, het script en de casting van andere acteurs.

Nadat ze in 2007 een hoofdrol had neergezet in Knocked Up, bekritiseerde ze de regisseur en schrijver Judd Apatow voor seksisme. Haar rol in Grey's Anatomy achtte ze niet Emmy-waardig, waarna ze vervroegd de serie verliet. Katherine is door verschillende collega's regelmatig bekritiseerd voor haar eigenwijze opstelling.

"Ik zie mezelf niet als moeilijk"

Toch vindt Katherine Heigl zichzelf helemaal niet moeilijk om mee samen te werken. Tijdens een perspresentatie van NBC's Television Critics Association ging ze in op de regelmatig terugkerende verhalen over de actrice én haar moeder.

"Ik zie mezelf zeker niet als moeilijk. Ik heb niet de intentie om moeilijk te zijn en ook denk ik niet dat mijn moeder zichzelf als moeilijk beschouwt", vertelde ze. Haar moeder Nancy Heigl werkt mee als producente van de films en series waar Katherine in speelt en heeft eenzelfde reputatie als haar dochter. "Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf professioneel, respectvol en vriendelijk opstelt, dus als ik iemand ooit teleurgesteld heb is dat niet opzettelijk geweest."

 

Bron: BuzzE Beeld: Getty 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f156c1b087', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });