‘Sandra Bullock trof stalker bij slaapkamer aan

Sandra Bullock liep de stalker die haar huis binnendrong tegen het lijf toen hij vlak bij haar slaapkamer stond, zo weet...

Lees ook

Sandra Bullock liep de stalker die haar huis binnendrong tegen het lijf toen hij vlak bij haar slaapkamer stond, zo weet TMZ. Rond 1 uur ’s nachts zou de actrice een luid geluid in huis hebben gehoord, staat in het politierapport dat in handen is van de website.

Op dat moment was Sandra in haar slaapkamer. Ze zou naar de deur zijn gelopen om deze dicht te doen en op dat moment zag ze de man, Joshua Corbett, door haar gang lopen. Volgens TMZ deed ze haar deur op dat moment gelijk op slot om de politie te bellen. Aan de politie zou ze hebben verteld dat ze vlak daarvoor onder de douche had gestaan en dat de man misschien al even binnen was.

Trouwen?

Toen de politie eenmaal arriveerde, riep Corbett naar haar dat hij spijt had. Ook zou hij haar hebben gevraagd om hem niet aan te klagen. Joshua droeg een boekje bij zich waarin hij had geschreven dat hij en Sandra zouden gaan trouwen.

 

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook