Nieuwe campagnevideo Agent Provocateur

Penelope Cruz en haar zus Monica zijn niet alleenĀ het gezicht van het Britse lingeriemerk L'Agent Provocateur, maar ontw...

Penelope Cruz en haar zus Monica zijn niet alleenĀ het gezicht van het Britse lingeriemerk L’Agent Provocateur, maar ontwerpen ook voor hun lijn ‘LĀ’Agent’.Ā We zienĀ Penelope deze keer teugĀ als regisseur van de nogal riskante campagnevideo van de najaarscollectie van L’Agent.

Fata morgana

Penelope maakte haar regiedebuut door de eerste promovideo te maken voor de lancering van de lingerielijn L’Agent en dat wat zo’n succes dat ze een tweede keer is ingeschakeld.Ā Het nieuwe filmpje speelt zich af in een bloedhete woestijn met hetĀ Spaanse model Jon Korajarena, die helemaal uitgedroogd, op zoek is naar water. Niet meteen het eerste waar je aan denkt voor een sexy campagne, maar met een sensueleĀ fata morgana wordt dit helemaal goed gemaakt.

TĆ© pikant?

Ondanks het succes werd de vorige video door YouTube nog tĆ© pikant gevonden.Ā Ā‘Hopelijk wordt mijn film deze keer niet geweerd omdat hij te sexy isĀ’, aldus Cruz.Ā Bekijk de video hieronder!

Laatste nieuws