Arie Boomsma geniet van vrijgezellenbestaan

Arie Boomsma is momenteel helemaal niet op zoek naar een vaste relatie. "Nu vind ik het heel erg fijn om vrijgezel te zi...

Lees ook

Arie Boomsma is momenteel helemaal niet op zoek naar een vaste relatie. “Nu vind ik het heel erg fijn om vrijgezel te zijn.”

Hoewel hij dus blij is om single te zijn, voelt hij ook dat het onrustig is. “Ik merkte de afgelopen jaren wel dat als ik iets met iemand had, ook al was het maar een paar weken, dat er een soort rust over me heen kwam. Dan kon ik me op die persoon concentreren, op werk en sport, en dat was het dan”, vertelt hij aan Veronica Magazine. “Veel van mijn vrienden hebben clubs en restaurants en als ik daar ben en ik ben single, dan voel ik die onrust van het praten en versieren.”

Seksleven

In het interview vertelt Arie ook openhartig over zijn seksleven. “Ik ben de afgelopen jaren wat impulsiever geweest in kortstondige avontuurtjes. Dat ik niet echt een relatie begon, maar wel met die persoon naar bed ging, en ik kan concluderen dat seks altijd mooier, beter en lekkerder wordt naarmate je vaker samen bent”, aldus Boomsma die zegt dat hij het niet erg zou hebben gevonden als hij altijd bij dezelfde vrouw was gebleven. “Dan heb ik het niet over mijn ex, maar in het algemeen. Die exclusiviteit.”

Arie en zijn ex verbraken een half jaar geleden hun relatie, ‘en daar hebben we samen voor gekozen.’


Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook