De babybump van Kelly Rowland

De zwangere Kelly Rowland pronkt met haar mooie groeiende babybuik in een serie kiekjes van haar vakantie op Puerto Rico...

De zwangere Kelly Rowland pronkt met haar mooie groeiende babybuik in een serie kiekjes van haar vakantie op Puerto Rico.

Terwijl bff Beyoncé tegen geruchten vecht dat ze in een scheiding met Jay-Z ligt, laat Kelly zien dat het tussen haar en manlief Tim Witherspoon geweldig gaat. Poserend in een strak zwart jurkje, met haar hand beschermend op haar bolle buik, deelde Kelly het kiekje met de hashtag P.R. (Puerto Rico).

“De baby wordt nu al verwend”

In een recent radio interview vertelde Kelly: “Tot nu toe gaat alles heel goed. De baby wordt nu al verwend. Mijn familie heeft alles al gehaald, badspullen, speelgoed… Het is zo cool.” Kelly moest toen wel toegeven dat ze een zoontje verwacht.

Ook hubby Tim zorgt goed voor de mommy-to-be. “Hij steunt me zo goed. Hij vraagt telkens of ik al heb gegeten, of ik mijn vitamines heb genomen en of ik genoeg water heb gedronken. Hij zorgt zo goed voor me, ik voel me gezegend.”

Beeld: Instagram 

 

Laatste nieuws