Deze beautyproducten bewaar je in de koelkast

Nagellak, parfum, oogcrème... vanaf nu bewaar je deze beautyproducten in de koelkast en je zult zien, je hebt er veel la...

Nagellak, parfum, oogcrème… vanaf nu bewaar je deze beautyproducten in de koelkast en je zult zien, je hebt er veel langer plezier van!

Parfum

Parfum wordt vaak bewaard in de badkamer. Vanaf nu niet meer want stoom, hitte en vochtigheid doet je parfum geen goed. In de koelkast blijft de geur veel langer goed.

Nagellak

Warmte kan de textuur van je nagellak veranderen. En je nagels lakken met een nagellak die veel te dik is geworden, is geen pretje. Bewaar ze daarom in de deur van je koelkast. Dat staat overigens ook best leuk.

Oogcrème

Zorg dat je ook jouw oogcrème koel bewaart. Wanneer de crème koud is, werkt het tevens als een soort compress. Dáhaag wallen!

Gezichtsmasker

Datzelfde geldt voor een gezichtsmasker. Laat deze koel worden in de koelkast voor je het aanbrengt op je gezicht, handig tegen puffiness (zwellingen).

Lippenstift

ASAP in de koelkast (als je dat niet al deed): je favoriete lippenstift en al je lippenbalsems! Omdat deze smelten waar je bij staat. Na een dagje uit, een nachtje in de fridge. 

Tot slot, heb je een gevoelige huid? Bewaar je al gezichtscrèmes voortaan in de koelkast. Door het product op koudere temperatuur te bewaren, zal het je huid kalmeren wanneer je het aanbrengt. No more redness! 

Lees ook: Is dit symbool jou ooit opgevallen op ALLE make-up? 

Laatste nieuws