5 Tips tegen een bad hair day

Er zijn dagen dat je wakker wordt met perfect gestylde lokken, klaar om de wereld te veroveren. En dan zijn er van die d...

Lees ook

Er zijn dagen dat je wakker wordt met perfect gestylde lokken, klaar om de wereld te veroveren. En dan zijn er van die dagen dat je haar op geen enkele manier lijkt mee te werken. Elke vrouw kent het wel: een bad hair day! Wij geven jou vijf tips om jouw bad hair day in bedwang te houden. Lees mee!

1. Vlechten 
Vlechten zijn je beste vriend als je een bad hair day hebt. Of het nu een vissengraat, melkmeisje of rommelige vlecht is, ze kunnen jouw pluizenbol helpen te temmen en je een elegante en vrouwelijk look geven. Lees ook: Vlechten zijn hot

2. Haar accessoires
Modieuze haaraccessoires zijn allang niet meer om alleen glamour toe te voegen aan elk kapsel, maar dienen ook als afleidingsmanoeuvre van je bad hair style.

3. Messy bun
Het beste van dit kapsel is dat het niet perfect hoeft te zijn. Ook zal het helpen de aandacht te vestigen op je gezicht, in plaats van je haar. Het hoeft niet perfect dus je komt weg met kleine ‘foutjes’ en rare bobbels. Als hij scheef zit is het ook niet erg, het hoort bij de stijl! Je kunt ook een hair donut gebruiken om wat extra volume aan je knot toe te voegen.

4. Haar wax
Heb je kort haar? Dan ga je aan de slag met een flinke pot wax. Met dit wondermiddeltje transformeer je een bad hair day in no time naar een hippe wet hair look. Met een grove borstel erdoorheen, kam je het strak naar achteren.

5. Krul de uiteindes
Als je haar heel slap langs je gezicht blijft hangen, kun je het een boost geven door met een krul- of steiltang de uiteindes te krullen. Op deze manier lijkt het alsof je heel erg je best hebt gedaan om je haar te stylen en verberg je ongewenste pluizige plukken. Om alles op z’n plek te houden, maak je het geheel af met wat haarlak!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook