Kim Kardashian poedelnaakt voor GQ Magazine

Kim Kardashian werd gisteravond uitgeroepen tot Woman of the Year tijdens de GQ Man Of The Year Awards in Londen. Kort n...

Lees ook

Kim Kardashian werd gisteravond uitgeroepen tot Woman of the Year tijdens de GQ Man Of The Year Awards in Londen. Kort na de uitreiking bleek de realityster geposeerd te hebben voor het blad. Maar het was niet zomaar poseren.. Kim ging volledig naakt voor de shoot!

Pikante plaatjes

De foto’s van de pikante shoot zijn te zien in de de nieuwste editie van het blad, maar de foto’s zijn ook  al online te zien. Wat opviel was dat de shoot een tijd terug heeft plaatsgevonden, wat te zien is aan de lichte lokken van Kim die inmiddels weer overgestapt is op een donkerdere look.
De Keeping Up With The Kardashians-ster draagt enkel een paar roze pumps en probeert haar meest intieme lichaamsdelen te verbergen met haar armen of de dekens.

Gewaagd look

Op de rode loper droeg Kim een zwart leren bodysuit met daarover een doorschijnende rok met dijsplit. De outfit was in één woord: gewaagd, maar sloot perfect aan op haar rondingen.

Via Instagram liet Kim weten: “Bedankt @BritishGQ voor de Woman Of The Year-prijs! Wat een eer!!!!!”. Tijdens de uitreiking zei ze: “Ik wil mijn mijn man bedanken, hij behandelt me elke dag als Vrouw van het jaar.”

Benieuwd naar Kims pikante plaatjes? Klik dan hier!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook