Vader Brittany Murphy klaagt haar moeder aan voor vergiftiging

De vader van Brittany Murphy heeft de moeder van de overleden actrice, Sharon Murphy, aangeklaagd. Angelo Bertolotti pro...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vader Brittany Murphy klaagt haar moeder aan voor vergiftiging

De vader van Brittany Murphy heeft de moeder van de overleden actrice, Sharon Murphy, aangeklaagd. Angelo Bertolotti probeert al lange tijd 'de waarheid' boven tafel krijgen over de dood van zijn dochter. Bertolotti is ervan overtuigd dat zijn dochter niet is overleden aan een hartstilstand, maar dat ze is vergiftigd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bertolotti klaagt Sharon aan voor dood door schuld, laster, smaad en eerroof, somt The National Enquirer op. Hij klaagt ook de lijkschouwers van Los Angeles en het politiedepartement in de stad aan. Volgens Bertolotti zouden zij fouten maakt hebben bij het onderzoek naar de dood van de 32-jarige actrice in 2009.

Verdacht

Bertolotti beschuldige de moeder van Britanny er eerder al publiekelijk van dat zij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van haar dochter. Sharon woonde bij haar dochter en haar man Simon Monjack in Hollywood toen de Clueless-ster overleed. Vijf maanden later kwam ook Monjack onder verdachte omstandigheden om het leven.

Beeld: Getty