NYFW: Beauty Trends voorjaar 2015

Wat is een betere plek om de mooiste beauty trends voor de lente/zomer van 2015 te spotten, dan achter de schermen bij d...

Lees ook

Wat is een betere plek om de mooiste beauty trends voor de lente/zomer van 2015 te spotten, dan achter de schermen bij de beste shows van New York Fashion Week? Terwijl de lente misschien nog erg ver lijkt, konden we niet wachten om deze reeks aan haar en make-up trends met jullie te delen.

De vlecht

De vlecht, het ziet er niet naar uit dat hij snel zal verdwijnen. We zagen hem onder andere bij de shows van Peter Som, Suno en DKNY. Of je nu houdt van een strakke en chique Peter Som-vlecht of van super-dikke en aparte vlechten als we zagen bij Suno: dit seizoen is er genoeg inspiratie te vinden!

Lavendelkleurige oogschaduw

Make-up artist Tom Pecheux beschreef deze prachtige look, die we zagen tijdens de Derek Lam-show, als een “paarse waas”. De prachtige mix van paars en lavendel zorgt ervoor dat je ogen opvallen. Handel bij deze look net als bij een smokey eye: houd de rest van je make-up simpel.

De laaghangende paardenstaart

De laaghangende paardenstaart trekt dit seizoen de aandacht in de Big Apple en wij begrijpen waarom: stijlvol, functioneel en heel eenvoudig te maken. Oftewel, dé ideale hairlook. We hebben de laaghangende paardenstaart gespot bij onder andere Alexander Wang en Prabal Gurung.

Stralende huid

De lat is hoger gelegd voor de ‘no make-up’ trend. Van een vlekkeloze teint gaan we over op de stralende en zelf ietwat glimmende huid. “Sterk en energiek – de look is schoon en wordt gekenmerkt door een gehydrateerde huid gecombineerd met highlights en contouren die de pluspunten van het meisje accentueren”, aldus make-up maestro Diane Kendal backstage bij Alexander Wang.

Natuurlijke, verzorgde wenkbrauwen

Volgend seizoen draait alles om werken met wat je hebt. Tijd dus om je natuurlijke wenkbrauwen te omarmen. Dat was dan ook terug te zien in de show van Victoria Beckham. Dus dames: borstel ze op en verzorg ze goed.

Nail art

Van gewaagde tot eenvoudige, nude nail art; er was voor ieder wat wilds. Er is een hele nieuwe reeks om inspiratie aan op te doen. Zo zagen we bij Desigual al vrolijk gekleurde nail art langskomen en ging Ann Yee voor de marina look.

Beeld: Imaxtree

 

Laatste nieuws

Zie ook