Vrouw trouwt met kartonnen Twilight personage

Of je nu #TeamJacob of #TeamEdward bent, menig vrouw heeft een beetje een zwak voor de Twilight eyecandies. Maar de 25-j...

Of je nu #TeamJacob of #TeamEdward bent, menig vrouw heeft een beetje een zwak voor de Twilight eyecandies. Maar de 25-jarige Lauren Adkins ging een stapje verder door in het huwelijksbootje te stappen met Twilight hottie Edward Cullen in Las Vegas.

Karton

Robert Pattinson is vooralsnog helemaal blij met zijn nieuwe vriendin FKA Twigs en nog hartstikke ongetrouwd. In plaats daarvan, gaf Lauren haar jawoord aan een kartonnen cut-out(!) van zijn fictieve Twilight-personage, omdat deze levensgrote versie het meest in de buurt komt van de ‘echte’ Edward Cullen.

Daarnaast organiseerde de bruid een vrijgezellenfeest, zei ze yes tegen haar dress, kocht ze een verlovingsring en stuurde ze uitnodigingen naar de vijftig genodigden voor haar grote dag. Voor de gelegenheid had ze ook een ceremoniemeester ingehuurd, en Lauren weet dat een bruiloft, geen bruiloft is zonder bruidstaart. Daarom liet zij er eentje maken die bestond uit vijf lagen. Voor deze bizarre huwelijksdag legde de 25-jarige 2000 pond neer.

Echte bruid

“Ik doorloop alle stappen net zoals een normale bruid doet. Het is absoluut echt,” vertelde ze vooraf. Nou ‘echt’ is een groot woord. Het hele evenement maakte allemaal deel uit van een performance art project die zich richt op “de vrouwelijke fantasie van het vinden van de ware liefde”, voegt ze eraan toe. Op haar website liet ze weten dat zij een poging deed om film- en televisievoorstellingen van liefdesverhalen en vrouwelijke personages in het algemeen te begrijpen.

Het lijkt hoe dan ook een gelukkig huwelijk te zijn, want één jaar verder is het echtpaar nog steeds samen. “Ik ben er zeker van dat we gelukkiger dan de meeste jonggehuwden”, vertelde ze aan The Mirror. “Mensen mogen denken dat ik gek ben, maar mijn kartonnen R-Patz komt het dichtst bij the real deal en hij is de ware voor mij.” Meneer en mevrouw Cullen zijn naar verluidt op huwelijksreis geweest naar Los Angeles en ze hadden de tijd van hun leven!

Beeld: The Mirror

 

Laatste nieuws