Kate Hudson heeft zesde zintuig

Actrice Kate Hudson is bekend van haar hoofdrollen in een hele reeks Hollywood blockbusters. Maar nu blijkt de blondine...

Lees ook

Actrice Kate Hudson is bekend van haar hoofdrollen in een hele reeks Hollywood blockbusters. Maar nu blijkt de blondine naast een succesvolle filmcarrière ook een hele speciale gave te hebben.

Zesde zintuig

Zij en moeder Goldie Hawn hebben een zesde zintuig voor alles wat met het bovennatuurlijke te maken heeft, vertelde Kate vrijdag in een interview met Alan Carr tijdens de Chatty Man Show. De 35-jarige filmster geeft aan dat zij allebei beschikken over de mogelijkheid om een “vijfde energie” te voelen.

“We zien de geesten niet, maar we voelen duidelijk dat ze aanwezig zijn. Ik geloof ook dat onze hersenen dat gevoel tot iets visueels kunnen omzetten. Ik heb zelfs een keer een geest gezien zonder gezicht, dat was echt heel erg eng!” Gelukkig voor Kate heeft ze ook dé tip om de geesten weg te drijven en legt ze de kijkers uit hoe zij zich beschermt: “Wanneer je iets ziet, moet je de energie vertellen welk jaar het nu is en dat zij niet in deze tijd thuis horen. Dan laten ze je met rust.”, aldus de actrice.

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook