Ouders Honey Boo Boo uit elkaar

Here Comes Honey Boo Boo-sterren Mama June en Mike "Sugar Bear" Thompson gaan scheiden, meldt TMZ. Hoewel het stel nooit...

Lees ook

Here Comes Honey Boo Boo-sterren Mama June en Mike “Sugar Bear” Thompson gaan scheiden, meldt TMZ. Hoewel het stel nooit officieel getrouwd was, hadden ze vorig jaar een verbintenis ceremonie waar ze elkaar eeuwige trouw beloofden.

Datingsites

Sugar Bear bleek ingeschreven te staan bij tal van datingsites. Dat schoot Mama June in het verkeerde keelgat en ze wees hem per direct de deur.

Er is echter een probleem. De familie is momenteel druk bezig met de opnames van hun show. June laat weten dat zodra de opnames van hun realityserie afgerond zijn, zij van plan is om uit huis te gaan met haar dochters om dichter bij haar familie te zijn. De producenten van de serie willen graag door met de serie, maar door het uiteenvallen van het gezin is het onduidelijk hoe dat verder moet.

Prioriteit

Mama June en Sugar Bear melden in een verklaring: “Sugar Bear en ik gaan voorlopig uit elkaar om een aantal zaken die spelen in onze relatie te kunnen verwerken. We bekijken het per dag, maar “de meisjes”: Lauryn, Jessica, Anna, en Alana (Honey Boo Boo) blijven onze prioriteit.

 

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook