Jennifer Lopez is aangereden

Fox news laat weten dat Jlo afgelopen zaterdag is aangereden! De zangeres zat samen met vriendin en actrice Leah Remini...

Fox news laat weten dat Jlo afgelopen zaterdag is aangereden! De zangeres zat samen met vriendin en actrice Leah Remini in de auto toen het ongeluk plaatsvond.

De auto waarin de twee celebs zaten werd van achter geraakt door een andere wagen. Ondanks dat de dames erg geschrokken zijn, is er niemand gewond geraakt. Op Instagram plaatste Jennifer een foto van de vriendinnen in de auto, met als bijschrift dat ‘een of andere dronken gek’ op hun inreed toen ze voor het stoplicht stonden. Ook geeft ze aan een hartig woordje te hebben gewisseld met de chauffeur. Of deze daadwerkelijk gedronken had, is nog niet bekend.

Ook is nog onbekend of de kinderen van de booty-zangeres in de wagen zaten tijdens het ongeluk. Een aantal uur voor de aanrijding plaatsvond, postte Jlo nog een foto van Max, Emme en Reminis dochter Sofia op de achterbank. Naar verluidt zou haar auto nog gloednieuw zijn geweest.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws