#Babynieuws: Mila Kunis bevallen

Mila Kunis is bevallen van een dochter. Het eerste kindje van de actrice en haar verloofde Ashton Kutcher werd dinsdag g...

Lees ook

Mila Kunis is bevallen van een dochter. Het eerste kindje van de actrice en haar verloofde Ashton Kutcher werd dinsdag geboren, laat TMZ weten. Het koppel arriveerde rond 6 uur ’s ochtends bij het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. Ashton wilde niets aan toeval overlaten en was eerder druk bezig met het oefenen van de route naar het ziekenhuis.

Ongeduldig

In februari werd hun verloving bevestigd, gevolgd door het babynieuws in maart en in augustus werd bekend dat het een meisje werd. Dat de laatste loodjes het zwaarst wegen ondervond de actrice de laatste dagen voor haar bevalling. De 31-jarige wachtte de geboorte van haar dochter af met prenatale yogaklasjes en wandelingen. Ashton week niet van haar zijde en wilde het liefst elk moment samen doorbrengen.

Enthousiast

“Ashton is super enthousiast,”, vertelt zijn Two and a Half Men tegenspeler Jon Cryer onlangs aan E!. “Hij wordt elke keer zo enthousiast als we een kindacteur op de set hebben. Hij houdt van kinderen en staat te popelen om zelf vader te worden.” Mila liet in juli aan W Magazine weten dat ze acteren op een lager pitje zet na de bevalling om haar verplichtingen als moeder na te komen.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook