Grazia’s filmtip: Gone Girl

Iedere week verzorgt Grazia een leuke filmtip. Wil je vanavond iets leuks doen, maar weet je nog niet wat? Ga lekker een...

Lees ook

Iedere week verzorgt Grazia een leuke filmtip. Wil je vanavond iets leuks doen, maar weet je nog niet wat? Ga lekker een avondje naar de bioscoop. Deze week in Grazia’s filmtip: Gone Girl.

Ben Affleck en Rosamund Pike

Als Nick Dunne (Ben Affleck) op de ochtend van zijn vijfde huwelijksdag terugkeert van een kort bezoek aan de kroeg die hij samen met zijn zus Margo (Carrie Coon) bezit, is zijn vrouw Amy (Rosamund Pike) ineens spoorloos.

Ontvoering

Sporen in huis wijzen op een mogelijke ontvoering, dus Nick alarmeert de politie. Gezien de aanwijzingen laat de rechercheur Rhonda Boney (Kim Dickens) direct alle alarmbellen afgaan. Er begint een heus mediacircus. Het voor de buitenwereld perfecte huwelijk tussen Amy en Nick blijkt helemaal niet zo perfect te zijn en al snel wijzen de sporen naar Nick. Hij wordt lijdend voorwerp van een heuse heksenjacht door de media, zeker wanneer blijkt blijkt dat hij weinig emotie toont over de verdwijning van zijn echtgenote.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook