Shonda Rhimes haalt uit naar Katherine Heigl

De scriptschrijfster en producente van de hitserie Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, heeft flink uitgehaald naar actrice Ka...
Shonda Rhimes haalt uit naar Katherine Heigl

De scriptschrijfster en producente van de hitserie Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, heeft flink uitgehaald naar actrice Katherine Heigl.

Geen klootzakken-beleid

In een interview met The Hollywood Reporter laat de producente weten dat zij in haar nieuwe serie Scandal geen mensen als Katherine wil hebben. Op de set van haar nieuwe serie geldt namelijk een 'geen klootzakken-beleid'. "Er zijn hier geen Heigls. Ik duld geen onzin of gemene mensen. Ik heb er geen tijd voor.", aldus Rhimes.

Diva

In de vijf jaar dat Heigl te zien was als Izzie Stevens in Grey's Anatomy gedroeg zij zich naar verluidt als een diva op de set. Ook kondigde ze aan haar naam terug te trekken van een Emmy-nominatie voor de ziekenhuisserie in 2007, omdat ze de serie zelf niet Emmy-waardig vond.

Diva Katherine maakt zich niet geliefd.Shonda Rhimes duldt geen diva's.Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1e8730e40', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });