Blue Ivy doet Marilyn Monroe na

Tijdens een bezoek aan het Louvre in Parijs deed het 2-jarige dochtertje van Beyoncé en Jay Z een imitatie van Marilyn M...
Blue Ivy doet Marilyn Monroe na

Tijdens een bezoek aan het Louvre in Parijs deed het 2-jarige dochtertje van Beyoncé en Jay Z een imitatie van Marilyn Monroe. Blue Ivy droeg een roze jurkje, dat opwaaide toen ze boven het ventilatierooster ging staan. Kan het nog schattiger?

Louvre

Op de foto's, die gepost werden op de website van Beyoncé, was te zien hoe het gezin genoot van de privétour door het wereldberoemde museum. Zo zagen we hoe het koppel op de foto ging met de Mona Lisa en samen een standbeeld pose nadeden.  

Parijs

Dat Beyoncé en Jay Z gek zijn op Parijs is wel duidelijk. Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat het muzikale duo een huis in de stad wil kopen. Ook sloten zij hun gezamenlijke tour af in de 'stad van de liefde'.

Beeld: Twitter

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971c99156b5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });