Het Gouden Televizier-Ring Gala: En de winnaars zijn…

Flikken Maastricht was dit jaar de grote winnaar tijdens het Gouden Televizier-Ring gala. De razend populaire serie heef...

Lees ook

Flikken Maastricht was dit jaar de grote winnaar tijdens het Gouden Televizier-Ring gala. De razend populaire serie heeft dit jaar de Gouden Televizier-Ring in de wacht gesleept voor beste tv-programma. Dat maakte zangeres Ilse DeLange donderdagavond bekend tijdens het 49ste Televizier-Ring Gala in theater Carré.

Flikken Maastricht

De politieserie versloeg met 46 procent van de stemmen Penoza en SynDROOM, die eveneens in de streden voor de felbegeerde televisieprijs. Het was de tweede keer dat Flikken Maastricht was genomineerd; vorig jaar maakte ze ook al kans. Voor Penoza en SynDROOM was het de eerste keer dat zij genomineerd waren.

Hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf namen de prijs in ontvangst, beiden konden zij hun geluk niet op. “Het is een eer om deze serie voor jullie te maken”, jubelde Angela. “Met elke week twee miljoen kijkers hebben we zo een trouwe achterban en zoveel fans. Dat jullie ons dit hebben gegeven, is echt de kers op de taart.”, vervolgde ze. Eerder op de dag beloofde Victor Reinier om een deel van zijn toespraak te zingen als ze zouden winnen, helaas was hij deze belofte niet nagekomen.

Alle prijzen op een rij

Gouden Televizier-Ring – Flikken Maastricht
Zilveren Televizier-Ster Vrouw – Chantal Janzen
Zilveren Televizier-Ster Man – Humberto Tan
Aanstormend Talent Award – Ruud Feltkamp
Gouden Stuiver – Checkpoint
Beste Nieuwslezer – Jan de Hoop
Beste Jeugdjournaalpresentator aller tijden – Marga van Praag

Bron: BuzzE, Beeld: Hollands Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook