Perez Hiltons videoboodschap aan Jennifer Lawrence

Het spijt blogger Perez Hilton dat hij de gehackte naaktfoto's van Jennifer Lawrence op zijn blog heeft gedeeld. In een...

Het spijt blogger Perez Hilton dat hij de gehackte naaktfoto’s van Jennifer Lawrence op zijn blog heeft gedeeld. In een uitgebreide videoboodschap maakt hij duidelijk dat zijn eerder gemaakte excuses, kort nadat hij de foto’s weer had verwijderd, oprecht waren.

Boze videoboodschap

Hiermee reageert Perez op een interview dat Lawrence onlangs gaf aan Vanity Fair. Daarin zei de actrice dat Perez de foto’s alleen verwijderde vanwege negatieve reacties, en dat zijn enige excuus was dat hij er niet over had nagedacht. “Dat is geen excuus. Dat is het probleem.”

Perez begint zijn videoboodschap boos. “Dat mijn excuus niet was wat zij wilde, maakt het niet minder compleet of oprecht”, zegt hij. “Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt.” Hij scheldt Jennifer zelfs uit: “F*** you, Jennifer Lawrence.” Volgens Perez is het bovendien hypocriet dat Jennifer zoveel sympathie krijgt van het publiek, in tegenstelling tot Kim Kardashian, van wie de hacker ook beelden online had gezet.

‘Het spijt me oprecht’

Vervolgens legt Perez uit dat hij in het verleden vaak negatief over beroemdheden schreef, maar dat hij is veranderd. Aan het eind van de video laat hij weten van gedachten te zijn veranderd en toch opnieuw zijn excuses aan Jennifer te willen aanbieden. “Je was destijds erg gekwetst en daar heb ik aan bijgedragen. Het spijt me oprecht. Ik hoop dat je kunt zien dat ik je echt niet expres heb willen kwetsen.”

Bron: BuzzE / Beeld: Youtube Perez Hilton

Laatste nieuws