Matthew McConaughey gedwongen tot huwelijk

Matthew McConaughey is ruim twee jaar gelukkig getrouwd met Camila Alves. Het huwelijk ging echter niet vanzelf. Camila...

Matthew McConaughey is ruim twee jaar gelukkig getrouwd met Camila Alves. Het huwelijk ging echter niet vanzelf. Camila dwong hem min of meer om in het huwelijksbootje te stappen.

Eindstation

In een interview met het mannenblad GQ doet de acteur een boekje over zijn huwelijk. Het blad wilde weten waarom Matthew pas trouwde toen hij en Camila kinderen hadden. Daar heeft Matthew een hele duidelijke mening over. “Ik moest voor mezelf het punt bereiken waarop het meer voor me zou zijn dan een verplichting. Ik moest het van mezelf echt willen. Het moest geen eindstation zijn voor onze relatie.”

Hij gaat verder: “Camila en ik lazen veel en praatten met elkaar over gescheiden mensen en gelukkige huwelijken. We hadden het er met de pastoor over. Uiteindelijk besloten we er een overeenkomst van te maken tussen haar, mij en God. Het zou het begin van ons avontuur worden, niet het einde. Pas toen ik dat echt begreep, klikte het in mijn hoofd en werd ik enthousiast. Camila was er ook duidelijk in: als je niet gaat poepen, kom dan van de pot af.”


Bron: BuzzE, Beeld:Getty

 

Laatste nieuws