TLC stopt met Honey Boo Boo

TLC heeft besloten om helemaal te stoppen met de serie Honey Boo Boo, laat entertainmentwebsite  TMZ weten. De zender ze...

Lees ook

TLC heeft besloten om helemaal te stoppen met de serie Honey Boo Boo, laat entertainmentwebsite  TMZ weten. De zender zet een punt achter het programma over het gezin uit Georgia, omdat realityster Mama June een relatie zou hebben met een zedendelinquent.

Nieuwe vlam

Eerder meldde TMZ dat de vrouw in het diepste geheim aan het daten was met Mark McDaniel. Dat zou blijken uit een foto waarop de twee samen op een klein feestje in een hotelkamer zijn. McDaniel kwam in maart vrij na tien jaar in de cel te hebben gezeten. De man zou een 8-jarig meisje, een familielid van June, seksueel hebben misbruikt.

Ongeloofwaardig

TLC vindt dat heel ongeloofwaardig. Nu is besloten om de stekker uit de show te trekken, omdat de zender vindt dat June haar kinderen op deze manier in gevaar brengt. TLC heeft nog een heel seizoen aan Honey Boo Boo-afleveringen op de plank liggen, maar die zullen niet worden uitgezonden. Het belang van de kinderen weegt volgens TLC zwaarder dan de financiële kant van het verhaal.

“Het welzijn van deze geweldige kinderen is onze enige prioriteit”, laat een woordvoerder weten aan TMZ. TLC is absoluut niet van plan om de kinderen aan hun lot over te laten. Ingewijden zeggen dat de zender de portemonnee zal trekken voor privéleraren en professionele hulp.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook