Nederlandse film Pak van mijn Hart in première

Maandagavond ging de romantische Sintkomedie Pak van mijn Hart in première, een film van Kees van Nieuwkerk. In pak Het...

Lees ook

Maandagavond ging de romantische Sintkomedie Pak van mijn Hart in première, een film van Kees van Nieuwkerk.

In pak

Het was dan ook niet voor niets dat zijn vader Matthijs van Nieuwkerk in smoking gisteravond zijn programma De Wereld Draait Door presenteerde. Na de uitzending racete hij met dochter Jet door naar zijn zoon en de sterrencast op de rode loper in Hilversum. Actrice Halina Reijn deed verslag van het event via Instagram en ook Chantal Janzen en Anna Drijver postten een aantal foto’s.

Van Carice van Houten in een top en rok van Alice + Olivia tot Halina’s peperdure ketting van Bulgari ter waarde van 56.000 euro. Bekijk de rode loper looks:

Instagram

Actrices Halina Reijn, Chantal Janzen en Anna Drijver hebben wat foto’s op Instagram en Twitter geplaatst van voor en tijdens de première. Bekijk de kiekjes hieronder:

Romantische film

Pak Van Mijn Hart vertelt over twee broers, gespeeld door Fedja van Huêt en Benja Bruijning, die samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Ze zitten net midden in de novemberdrukte als de mysterieuze Julia, gespeeld door Chantal Janzen, zich aandient met een aanbod dat alles voor de twee broers zal veranderen.

De film Pak Van Mijn Hart draait vanaf 6 november in de bioscoop.

Laatste nieuws

Zie ook