Hot story: Jlo zoekt ware liefde

Jennifer Lopez was heel even happy single maar zet nu alweer de jacht in. Het is hoog tijd voor een nieuw liefje... Mr....

Jennifer Lopez was heel even happy single maar zet nu alweer de jacht in. Het is hoog tijd voor een nieuw liefje…

Mr. Lopez

De 45-jarige zangeres liet jaren geleden al weten hoe slecht ze alleen kan zijn. “Ik ben op mijn best als ik van iemand mag houden. Dat heb ik gewoon nodig”, aldus Jlo. Dus zet ze een stevige zoektocht in naar de volgende Mr. Lopez.

Vrijgezel

Jennifer heeft een spraakmakend liefdesleven achter de rug en is in de afgelopen 15 jaar slechts zeven maanden vrijgezel geweest. Van Marc Anthony en Diddy tot Ben Affleck en toyboy Casper Smart, de booty-zangeres laat er romance-technisch geen gras over groeien.

Kinderen

Ondanks alles blijft Jennifer in de liefde geloven. “Door mijn keuzes hebben mijn kinderen niet de perfecte familie, dat sprookje met papa en mama. Ik moet nu beslissingen maken voor drie”, aldus Jenny from the block. Ook laat ze ELLE weten: “Iedereen weet dat ik fouten heb gemaakt. Elk album dat ik maak gaat weer over liefde, maar dat betekent nog niet dat ik het ga opgeven”.

Opnieuw trouwen

Op de vraag of Jen voor echtgenoot nummer vier zou gaan, antwoord ze: “Ik zou zeker nog een keer trouwen. Zowel voor mijzelf als voor de kinderen. Ik weet dat zij de aanwezigheid van een man missen en dat vind ik moeilijk om te zien. Ook over kinderen is Jennifer te spreken: “Ik zou dolgraag nog meer kinderen willen. Ik weet natuurlijk niet of dat voor mij is weggelegd, maar ik zou het geweldig vinden!”

Wil jij meer te weten komen over (al) Jennifers romances? Lees het dan nu in de nieuwe Grazia!

Beeld: Instagram, Getty

 

Laatste nieuws