Amanda Bynes weer op vrije voeten

Amanda Bynes heeft de psychiatrische kliniek waar ze dertig dagen verbleef, verlaten. Volgens entertainmentwebsite TMZ k...

Lees ook

Amanda Bynes heeft de psychiatrische kliniek waar ze dertig dagen verbleef, verlaten. Volgens entertainmentwebsite TMZ kwam de actrice zelf met het verzoek. Haar artsen melden echter dat Amanda nog ernstig geestelijk ziek is, weten insiders van haar familie.

‘Stabiel’

De kliniek liet daarentegen weten dat Amanda stabiel genoeg was om haar te laten gaan. Naar verluidt klonk ze helder en beloofde ze plechtig haar medicijnen te blijven slikken. Hierdoor kon ze niet niet langer tegen haar wil worden vastgehouden. Vorig jaar werd de voormalig kindster ook al noodgedwongen opgenomen in een kliniek voor haar psychiatrische problemen. Deze week werd bekend dat de ouders van de Amerikaanse actrice weer de zeggenschap hebben gekregen over hun dochter.

Twitter

Toen Amanda eenmaal op vrije voeten was, was zij de leugens van haar ouders zat. En dat deelde zij maar al te graag met haar ruim drie miljoen volgers op Twitter.

“Twitteren over mijn persoonlijke leven is niet verboden,” begint ze. “Ik ga vandaag naar de rechtbank met mijn advocaat om te laten zien dat ik prima in staat ben om voor mijn eigen leven en financiën te zorgen. Ik ben vandaag ontslagen uit het ziekenhuis waarin ik door Sam Lufti en mijn vader terecht ben gekomen, omdat mijn vader zich schaamt voor wat hij heeft gedaan. Ik heb een hoog gemiddelde op FIDM gehaald en ik kan prima voor mezelf zorgen.”, voegde ze eraan toe.

Ook over haar vader raakt de 28-jarige niet uitgepraat: “De politie heeft een verslag gemaakt over mijn vader. Ik kan niet met hem in dezelfde kamer zijn. Hij is een zedendeliquent en hij zou in de gevangenis moeten zitten! Het spijt me dat mijn ouders en Sam Lufti jullie voor de gek hebben gehouden. Ze liegen over het feit dat ze geld van mij hebben gestolen en ik laat het niet langer toe dat ze mij misbruiken.” De ontspoorde actrice eindigt haar preek met: “Dankjulliewel. Een fijne dag nog.”

 

 

Beeld: Amanda Bynes @ Twitter

Laatste nieuws

Zie ook